Jahodové knedlíky jsou neopakovatelným hitem české kuchyně. Umíte je připravit? Nesháníte se náhodou po nějaké nové inspiraci? Máme pro neodolatelné noky v jahodové omáčce nebo si je můžete dát jen tak s jahodami a šlehačkou, jako můžete vidět na videu. Hotové jsou hned a jen se po nich zapráší. Vyzkoušejte!
Na dvě porce potřebujeme: Cukr Hrubá mouka – 8 lžic Jahody – čerstvé, dle chuti Šlehačka – dle chuti Sůl – špetka Vanička měkkého tvarohu – 250 g Vejce – 1ks
Tvaroh, cukr, mouku, sůl a vejce smícháme dohromady a lžící vytvoříme malé noky, které pokládáme do vroucí vody. Ve chvíli kdy vyplavou jsou hotové a my už můžeme servírovat právě s jahodami nebo s teplou jahodovou omáčkou. Dobrou chuť!